Tieneryoga

Kom tot bloei! En vertrouw op je innerlijke kracht!

Straal, geniet en groei..

Wat komt er allemaal op je af wanneer je tiener bent en naar het voortgezet onderwijs gaat of er al zit! Een hele mooie periode vol nieuwe ervaringen, contacten, ontdekkingen en avonturen. Maar het kan ook een fase zijn waarin er allemaal gedachten in je hoofd rondspoken. 

De drukte van school, nadenken over de toekomst, wie ben ik eigenlijk en waar wil ik bij horen. Wat zal een ander van mij vinden en hoe kom ik over op anderen? Groepsgevoel en ergens bij horen is in deze fase heel belangrijk.

Tieneryoga kan jou ondersteunen in je gevoel van zelfvertrouwen en versterken van liefde voor jezelf.  Zelfliefde? Dat klinkt misschien gek maar is super belangrijk om je te ontwikkelingen tot een sterke, zelfverzekerde, positieve en energieke jong volwassene.

Heel waardevol om mooie ervaringen uit de yogalessen in je rugtas mee te nemen op jouw reis naar volwassenheid. In de lessen komen naast yogahoudingen ook ademoefeningen, NLP oefeningen, creatieve oefeningen, muziek, massage, mindfulness, visualisatie en oefeningen voor bewustwording voorbij. En natuurlijk niet te vergeten heel veel plezier!

Gun jezelf deze mooie ervaring en doe mee (alleen of samen met vrienden/vriendinnen) met een tieneryoga les!