Scholen, BSO & KDV

Wat een verrijking voor kinderen! Naast het prachtige schoolaanbod ook kinderyoga, voedingslessen of een combinatie van beide!

Ga mee op avontuur...

De basisschoolperiode is voor kinderen één grote ontdekkingsreis. Ze spelen, leren en ontwikkelen. Door kinderyoga aanvullend aan te bieden aan het schoolaanbod is er extra aandacht voor het kind als individu. Kinderen leren ontdekken wie ze zijn en wat hun innerlijke kracht is.

Ze durven meer op zichzelf te vertrouwen en het draagt bij aan een positiever zelfbeeld. Ook kan kinderyoga zorgen voor meer harmonie onder elkaar en in de klas.

En wat is het fijn en helpend voor kinderen als ze een geleerde yoga, mindfulness of ademhalingsoefening kunnen doen voordat zij een moeilijke som of toets gaan maken. Of wanneer zij spanning ervaren. Waardevolle instrumenten voor de rest van hun leven!

Er zijn bij PandaYoga & Lifestyle veel mogelijkheden. Mochten jullie bezig zijn met een bepaald thema op school, KDV, BSO en willen jullie iets speciaals dat past binnen het thema?! Geen probleem! Er kan een les op maat gemaakt geworden.

Daarnaast biedt PandaYoga & Lifestyle interactieve lessen aan over natuurvoeding. Super leuk en inspirerend voor kinderen!
Want waar komt ons eten eigenlijk vandaan? Welke soorten groente, fruit, noten, granen en peulvruchten zijn er eigenlijk? Hoe groeit het? Wat is het verschil tussen voedend en vullend? We gaan het samen ontdekken door middel van onder andere groeiplaten, creatieve opdrachten en spelletjes.

Zowel kinderyoga als kennis over voeding draagt bij aan de fysieke en mentale gezondheid van kinderen.
Een combinatie van beide lessen is ook zeker een mogelijkheid!
Ik hoor graag wat jullie wensen zijn..