Over Josien

Ik ben Josien Rens. Samen met mijn man, onze 3 prachtige kinderen en een aantal lieve huisdieren wonen wij in Alphen aan den Rijn. Ik zou mijzelf omschrijven als energieke, positieve, zorgzame, enthousiaste en creatieve bezige bij. In mijn tienertijd heb ik naast mijn studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening gewerkt in de ouderenzorg en als woonbegeleider voor mensen met een verstandelijke beperking.

Na het afronden van mijn studie en een bijzondere reis door Australië ben ik gaan werken in de jeugdhulpverlening gericht op crisisinterventie en gezinssystemen. Na hier 11 jaar vol overgave gewerkt te hebben, ben ik op avontuur gegaan. Opnieuw de studiebanken in om vervolgens de opleidingen tot natuurvoedingsadviseur, kinderyogadocent, deugdenyogadocent en leefstijlcoach te volgen. Aangevuld met cursussen over onder andere; deugdentaal spreken, de kracht van adem, wobbelyoga en tieneryoga.

Mijn interesse in natuurvoeding, leefstijl, natuur, duurzaamheid, dierenwelzijn, yoga en kinderen komen samen in PandaYoga & Lifestyle.