Leefstijlcoachtrajecten

Voel hoe mooi en bijzonder je bent!
Wees trots op jezelf, straal en geniet!

Jouw reis naar meer vitaliteit

Je gezond en vitaal voelen doordat je zelf de regie pakt!
Als leefstijlcoach ben ik jouw gids in een prachtig avontuur naar het leven dat jij graag wilt leiden.
Wanneer we dit traject beginnen zal ik vooral heel goed luisteren naar jou. Op welke leefstijlgebieden zou jij graag verandering zien zodat jij je vitaler gaat voelen. En om deze verandering duurzaam en blijvend te laten zijn is het belangrijk dat het echt bij jou past!
Of het nu gaat om een leefstijlvraag op het gebied van voeding, slaap, stress/ontspanning, beweging of gewoonte/verslavingsgedrag.. Het gaat hier om jou!
In dit warme traject gaan wij samen op zoek naar een betere balans. Ik wil jou inspireren, motiveren en ondersteunen om keuzes te maken die jou veel gaan opleveren.. een betere gezondheid, meer energie, geluk en een hogere vitaliteit.
En daarnaast, als je goed voor jezelf zorgt geeft dat jou energie, vitaliteit en kracht. Maar je kan dit ook beter overdragen aan anderen en hen inspireren!

Wat maakt ons traject samen bijzonder en uniek..
We spreken elkaar op locaties die voor jou fijn voelen.. De natuur is een prachtige inspiratiebron en zorgt voor ontspanning. Daarnaast kan in beweging zijn helpen om alles los te laten.
Een boswandeling, strandwandeling, sportactiviteit.. het is allemaal mogelijk..

Yoga, mindfulness, meditatie en ademhalingsoefeningen kunnen een fijne aanvulling zijn.. Het brengt je dichter bij jezelf, bij wat voor jou echt belangrijk is. Maar het heeft nog veel meer voordelen (zoals vermindering van stress, beter slapen, meer concentratie, meer focus) die jou de rest van je leven kunnen blijven verrijken..

Kies vandaag nog voor een vitalere versie van jezelf!

Vanaf juni 2022 aangesloten bij de BLCN.