Over PandaYoga & Lifestyle

De naam PandaYoga & Lifestyle is ontstaan uit de prachtige deugden en waarden die symbool staan voor de panda, namelijk zachtheid, speelsheid, kracht, vrede, harmonie en vastberadenheid.

Samen ontdekken en leren is een groot cadeau voor jezelf en voor de wereld om ons heen. Hierdoor kunnen we in harmonie en vrede een eenheid vormen tussen mens, dier en natuur. 

Yogales geven aan kinderen is voor mij samen plezier hebben, kinderen zichzelf laten ontdekken, zich meer bewust laten worden van hun lichaam en hun zelfvertrouwen versterken. Daarnaast wil ik kinderen inspireren en laten verwonderen over al het moois om hen heen. Kinderyoga kan kinderen al zoveel moois brengen en hen ondersteunen en versterken in hun ontwikkeling tot een krachtige, liefdevolle en zelfverzekerde volwassenen.

Naast kinderyoga biedt PandaYoga & Lifestyle ook verwonderingsactiviteiten voor kinderen aan, dit is een combinatie van kinderyoga, voeding, natuur en leefstijlactiviteiten/voorlichting. Als ook leefstijlcoachtrajecten voor volwassenen, waarbij yoga, mindfulness, natuurwandelingen en ademtechnieken onderdeel van het traject kunnen zijn.