Kinderyoga

Straal! Geniet! Voel dat je mag zijn wie je bent en versterk je innerlijke kracht!

Yogalessen die kinderen veel plezier, enthousiasme en zelfvertrouwen geven! Kinderen mogen hier groeien en leren, net zoals de prachtige natuur om hen heen.

Ga mee op avontuur...

Kinderyoga zet kinderen in hun eigen kracht. Ze leren op een speelse, positieve en verantwoorde manier ontdekken hoe hun lichaam werkt en hoe ze invloed hebben op hun gedachten en gevoelens. Kinderyoga helpt kinderen fysiek en mentaal sterker te worden. Het vergroot zelfvertrouwen, draagt bij aan een positief zelfbeeld en ondersteunt hen in persoonlijke groei en ontwikkeling.

Een eenheid vormen tussen mens, dier en natuur is een belangrijke kernwaarde van PandaYoga & Lifestyle. Kinderen zich laten verwonderen, samen ontdekken en plezier maken, met de natuur als inspiratiebron. Door middel van themalessen ervaren kinderen zowel de voordelen van kinderyoga als een verrijking aan kennis over de natuur en natuurvoeding.

De thema’s in de yogalessen zijn speels en hebben een verhaallijn waardoor kinderen op een enthousiaste manier meegenomen worden. Inspiratie voor de thema’s komen uit de natuur. Voorbeeld hiervan zijn: seizoenen, de moestuin, het weer, het bos, planeten, de zee.

Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de belevingswereld van kinderen bied ik lessen aan voor verschillende leeftijdsfasen.

Lessen voor kinderen van 4 t/m 7 jaar
Lessen voor kinderen van 8 t/m 12 jaar

Kinderyoga

Workshopblok 3 lessen | Studio Yoga Treasure, Antonie van Leeuwenhoekweg 17a, 2408 AL Alphen aan den Rijn

LeeftijdDatumTijdTickets
8 t/m 12 jaarDonderdag 19 januari
Donderdag 26 januari
Donderdag 9 februari (laatste les met Wobbels!)
15:30-16:30Klik hier